UTRYMNINGSSKYLTAR

Att en allmän lokal förses med utrymningsskyltar ser vi som en självklarhet. Skulle det uppstå en situation med brand eller att rum rökfylls är det lätt att man drabbas av panik, dessa faktorer kommer också att begränsa synfältet och göra det ännu svårare att ta sig ut ur lokalen. Genom att markera ut alla vägar ut ur byggnaden och rummen blir det lättare att ta sig ut. En utrymningsskylt sparar dyrbar tid och kan vara skillnaden som krävs för att snabbt ta sig ut innan skadorna blir för stora.

Utrymningsskylt "Hisskylt"
Besök vår webbshop för mer information och beställning genom
att klicka på bilden ovan.
Sac Lead Led
Pris: 1525 kr
"Pil ner"
Pris: 120 kr
"Pil höger"
Pris: 120 kr

PLACERING AV NÖDSKYLTAR ÄR A OCH O

Vi har utrymningsskyltar i olika storlekar och modeller så att du lätt hittar det som passar för just dig och dina lokaler. Skyltarna är konstruerade så att de lyser tydligt i mörker och att de även gör detta om det skulle bli strömavbrott. Alla funktioner är skapade för att kunna erbjuda en så säker miljö som möjligt.
 
När du installerar nödskyltar är det viktigt att tänka på att markera samtliga passager ut, nödutgångar så väl som ordinarie utgångar. Tänk även på att markera upp gångar i lokaler, skulle det bli rökfyllt ska man krypandes på marken enkelt kunna ta sig till utgångar.